Master til LED projektører

Master til LED projektører

13 varer

Her på siden finder du vores udvalg af LED-projektor master til smart og sikker opsætning af din LED-projektor. Vi har inkluderet mange forskellige typer, så du nemt og bekvemt kan finde netop den, der passer til dine behov. Der findes nemlig både master, der kræver nedgravning, og der findes master, som hverken kræver nedgravning eller hulboring, men som er udstyret med en fodflange, der hjælper masten til at stå fast. Derudover finder du også traverser til LED-projektor master, så du sikrer en nem og funktionel montering.

Viser 1 - 13 af 13 produkter

LED projektor master i flere størrelser

De praktiske og funktionelle LED-projektor master skal både kunne indstilles til projektøren og rummet, som masten skal stå i. Når du anskaffer dig en LED-projektor mast, er det vigtigt at have kvaliteten for øje, og sikkerheden skal være helt i top.

Masterne bruges eksempelvis til at sikre LED-projektører, der skal oplyse et større område, såsom en fodboldbane. Her bruges den type master, der skal graves ned. Men LED-projektor master kan også benyttes i sammenhænge, hvor du måske vil projektere en film på et lærred eller på en anden baggrund. Her bliver vinklen på projektoren ekstra vigtig, og det kan betale sig at vælge en projektor mast med den rette form og en godt monteret travers på toppen til at holde projektoren på plads.

I vores udvalg finder du både koniske master og bertlede master, der har forskellige funktioner og muligheder for brug. Når du udvælger den mast, du skal bruge, skal du kigge på lyspunkthøjden, som er den højde, hvor lyset udspringer fra. Alt afhængig af hvilken type lys du vælger at montere på LED-projektor master, spredes det ud på et større areal fra lyspunkthøjden. Generelt kan man sige, at jo højere lyspunkthøjde, jo mere spredning af lyset, hvis det er kraftigt nok.

Filter

Pris
DKK 879 DKK 6320
Filter