LED Julelys til projekter

LED Julelys til projekter

6 varer

I en nødsituation er alle på udkig efter en måde at reducere omkostningerne på, men vi ved, hvordan vi kan bevare traditionen for jul for vores medborgere og stadig spare.

 

LED-teknologi tilbyder en uendelig længere levetid på lette produkter og minimale driftsomkostninger i forhold til konventionel belysning og miljøvenlighed. Overgangen til nye teknologier er uundgåelig, jo før du beslutter dig, jo mere sparer du . Kontakt os for mere information.

Viser 1 - 6 af 6 produkter
Sådan får du det rigtige Julelys på Juletræet

Vores firma tilbyder en omfattende og omkostningseffektiv løsning til hovedtræerne . Du kan vælge mellem  forskellige farver og effekter .

Vi tilbyder også specielle julepynt , hvor vores belysning undtagelsesvis reflekteres.
 

  • LED-lyskæder er velegnede til belysning af et træ
  • LED-belysningsmotiver komplementerer kæderne og skaber et unikt bril


Blandt animationerne, som vi kan specialisere os til træet er:

 

  • Faldende sneeffekt
  • Flash-effekt
  • Forskellig farveblanding
  • Kontrolenhed, der tillader enhver animation

LED belysningsmotiver på offentlige steder, og på gågåder & Storcentre

I vores tilbud kan du vælge mellem en lang række LED-belysningsmotiver. Temaerne er udstyret med vores lyskabel , der sikrer maksimal lyseffekt takket være LEDs koniske form og LEDets vandrette position.

Som et resultat skaber lysmotiverne en meget behagelig atmosfære og kan ses fra alle vinkler. En anden grund til at vælge vores motiver er LED-farve. Vi overvåger nøje kvaliteten af ​​hver LED og vælger LEDer i samme farve.

 

3D LED Lyselementer
Vi leverer og producerer 3D-belysningselementer, der skaber en fængslende julestemning. Vi tilbyder springvand, engle, børnekrog, isbjørne, krybbe og mere. Kontakt os venligst 

 

Kompleks Julepynt
JuledekorationVores virksomhed har specialiseret sig i komplette tjenester relateret til juledekoration i mange år. Vi tilbyder individuelle løsninger, fordelagtige priser, årlig renovering og revisioner af de byer og kommuner, vi er interesserede i.

Vi fornyer gradvis gamle teknologier med nye LEDer. Vores tjenester inkluderer: grafisk design, beregning

Leje til Kommuner
Takket være et stort lager tilbyder vi leje af allerede anvendte belysningselementer. Kontakt os for aktuelt tilbud. på salg@ledproff.dk

 

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter