T8 LED lysstofrør Dæmpbar

T8 LED lysstofrør Dæmpbar

10 varer

Her på siden finder du vores flotte udvalg af funktionelle og smarte T8 LED-lysstofrør, som kan bruges i alt fra kontorbygninger til kældre og garderoben i det private hjem. Lysstofrørene med den populære LED-teknologi kan monteres ganske nemt i lofter eller på vægge, og de kan hjælpe med at oplyse rum i alle størrelser, da de fås i mange forskellige længder.

LED-teknologi har for alvor vundet indpas som den foretrukne lysteknologi, fordi den besidder en unik kombination af flere kvaliteter. Det er en økonomisk overkommelig teknologi, LED er energibesparende, og så er det den absolutte mest stabile og holdbare på markedet.

Viser 1 - 10 af 10 produkter

Dæmpbare T8 LED lysstofrør

I vores udvalg af T8 LED-lysstofrør, finder du mange, der er dæmpbare. Det betyder, at du selv kan indstille, hvor kraftigt lyset skal være. Hvis du eksempelvis ønsker dig mange rør, der dog skal være knap så kraftige, er det flot og elegant med flere dæmpede lysstofrør samlet i rummet. Ønsker du derimod fuld funktionalitet og lysstyrke uden for mange lysstofrør, så kan du vælge at skrue helt op for ét eller to og lade dem lyse for fuld styrke. Når du skal vælge, hvilket T8 LED-lysstofrør, du gerne vil købe, kan du vælge mellem mange forskellige længder. Det giver dig mulighed for at finde lige præcis det lysstofrør, der passer til det enkelte lokale, så behovet for det helt rigtige lys kan blive opfyldt.

Størrelserne varierer fra den korteste på 45 cm og til den længste på hele 150 cm. Uanset størrelsen er alle de T8 LED-lysstofrør, du finder her på siden, af den absolut højeste kvalitet, fremstillet i de bedste materialer på markedet. Udover vores udvalg af lysstofrør, finder du også tilbehør til rørene her på siden, såsom det funktionelle armatur, der skrues sammen med lysstofrøret og sørger for den optimale sikkerhed. 

Filter

Pris
DKK 141 DKK 327
Kulør
mere.. mindre
Filter