Nordlux Luxembourg

Nordlux Luxembourg

5 varer
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Nordlux LUXEMBOURG Pendel E27, Rustfarve Nordlux LUXEMBOURG Pendel E27, Rustfarve
  Sendes inden for 81-83 dage
  Nordlux LUXEMBOURG Pendel E27, Rustfarve
  72805009

  Super flot udendørs pendel som fx. vil pynte på den overdækkede terasse, og skabe hygge og lys, når solen er gået ned. Eksl. lyskilde.

  DKK 449,00
 • Nordlux LUXEMBOURG Væg, Sort Nordlux LUXEMBOURG Væg, Sort
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LUXEMBOURG Væg, Sort
  22671003

  Denne elegante væglampe fra Nordlux Luxembourg-serie er en klassisk udendørs væglampe med staldglas, som giver en flot belysning ved din indgang, i indkørslen, garagen, på terrassen eller i gårdhaven. Lampen kan forbindes parallelt med flere lamper, og monteres med en LED pære. Eksl. lyskilde.

  DKK 429,00
 • Nordlux LUXEMBOURG Væg, Rustfarve Nordlux LUXEMBOURG Væg, Rustfarve
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LUXEMBOURG Væg, Rustfarve
  22671009

  Denne elegante væglampe fra Nordlux Luxembourg-serie er en klassisk udendørs væglampe med staldglas, som giver en flot belysning ved din indgang, i indkørslen, garagen, på terrassen eller i gårdhaven. Lampen kan forbindes parallelt med flere lamper, og monteres med en LED pære. Vedligeholdelse: Behandles med syrefri olie 3-4 gange om året. Vi anbefaler...

  DKK 429,00
 • Nordlux LUXEMBOURG Væg, Kobber Nordlux LUXEMBOURG Væg, Kobber
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LUXEMBOURG Væg, Kobber
  22671030

  Denne elegante væglampe fra Nordlux Luxembourg-serie er en klassisk udendørs væglampe med staldglas, som giver en flot belysning ved din indgang, i indkørslen, garagen, på terrassen eller i gårdhaven. Lampen kan forbindes parallelt med flere lamper, og monteres med en LED pære. Vi anbefaler lamper i kobber til kystnære områder.

  DKK 1.399,00
 • Nordlux LUXEMBOURG Væg Sensor, Glvaniseret stål Nordlux LUXEMBOURG Væg Sensor, Glvaniseret stål
  Sendes inden for 2-4 dage
  Nordlux LUXEMBOURG Væg Sensor, Glvaniseret stål
  22661031

  Denne elegante væglampe fra Nordlux Luxembourg-serie er en klassisk udendørs væglampe med staldglas, som giver en flot belysning ved din indgang, i indkørslen, garagen, på terrassen eller i gårdhaven. Lampen er udstyret med en sensor, som gør at lampen tænder automatisk når nogen passerer. Lampen kan forbindes parallelt med flere lamper, og monteres med...

  DKK 599,00

Filter

Pris
DKK 0 DKK 0
Filter