V-Tac 4W LED nødbelysning
Til væg montering 190 lumen, inkl. batteri og piktogrammer

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED nødbelysning - Til væg montering 190 lumen, inkl. batteri og piktogrammer samsung Udvid

Komplet nødbelysningsarmatur med indbygget LED.
Ved strømsvigt armaturet lampen stadig.
Armaturet lyser i op til 3 timer ved strømsvigt.

Indbygget batteri.

Synlig fra siden op til 22 meter.

Fuldt opladet efter 24 timer (36 timer første gang)

Læs mere..

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 360,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Uddybende beskrivelse af V-Tac 4W LED nødbelysning

Effekt: 4W

Lysstyrke: 190 lumens

Producentgaranti: 5 år

Farve: Kold hvid (6000K)

Denne V-Tac 4W LED nødbelysning er specielt designet til vægmontering og er ideel til brug som en nødbelysning i nødsituationer. Med en effekt på 4W og en lysstyrke på 190 lumens, leverer den et klart og kraftigt lys for at sikre synlighed og orientering i tilfælde af strømsvigt.

Denne nødbelysning er udstyret med Samsung LED chip, hvilket sikrer en høj kvalitet og lang levetid. Producenten giver desuden en garanti på 5 år for at sikre kundetilfredshed og produktets pålidelighed.

Produktet kommer i den kold hvide farve (6000K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne farve er normalt ikke så udbredt i Skandinavien, men den er populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med dimensioner på 350 x 117 x 60 mm passer denne nødbelysning nemt til vægmontering og kan bruges både indendørs og udendørs. Den har en IP65-rating, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn.

Denne V-Tac LED nødbelysning har også den fordel, at den har en integreret lyskilde. Dette betyder, at der ikke er behov for at købe ekstra lyskilder eller pærer til at få den til at fungere.

Samlet set er V-Tac 4W LED nødbelysning en pålidelig løsning til nødbelysning, der giver et klart og kraftigt lys. Med dens høje kvalitet og lang levetid takket være den indbyggede Samsung LED chip samt dens fleksible anvendelse både indendørs og udendørs, er dette produkt et godt valg for dem, der ønsker pålidelig nødbelysning.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 190 lumens
Dimensioner
Højde 117 mm.
Bredde 350 mm.
Dybde 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spændingsinterval AC:220-240V
Energimærke G (A-G)
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.