25x 60cm LED rør
Glas, 8,5W LED rør, Spectrum, 60 cm

Spectrum Spectrum

New product

25x 60cm LED rør - Glas, 8,5W LED rør, Spectrum, 60 cm Spectrum Udvid

Pakke med 25x 60cm LED rør i glas.
Disse 8,5W LED rør fra SpectrumLED er ideelle til at opgradere dit belysningssystem og skabe et behageligt lys i hjemmet eller på kontoret.

 • 25 stk LED rør til en fantastisk pris
 • Glas rør design for en elegant og moderne æstetik
 • 8,5W LED teknologi sikrer en energieffektiv belysning
 • SpectrumLED kvalitet og pålidelighed

Vær dog opmærksom på, at hvis du har brug for glimttænder til disse LED rør, skal glimttændere købes separat.

OBS: Eventuelle fragtskader refunderes.

Læs mere..

 • Varm
 • Neutral
 • Kold
 • Ikke dæmpbar

DKK 499,00

inkl. moms

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette 25x 60cm LED-rør tilbud er et glasrør på 8,5W, som erstatter traditionelle lysstofrør i størrelsen 60 cm. Røret tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Med en lysstyrke på 850 lumens og en bred spredning på 270 grader, sikrer dette LED-rør en jævn fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en behagelig og effektiv måde.

Lysets kvalitet er også på et højt niveau, da det har en RA-værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farverne på en flot og naturlig måde. Uanset om du bruger det til hyggelig belysning eller mere funktionelt arbejdslys, vil resultatet være tilfredsstillende.

Der er også den fordel, at dette LED-rør kommer med 3 års producentgaranti. Dette giver dig ekstra sikkerhed og tryghed ved dit køb.

Kulør på lyset

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører til dette LED-rør:

 • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i rummet.
 • Neutral hvid (4000K): Denne kulør giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, så det belyste emne ser helt naturligt ud.
 • Kold hvid (6000K): Dette er den koldeste kulør, som giver et klart lys med et blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Røret har følgende dimensioner: 600 x 28 mm.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LED glimttænder

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 850 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 26.000 timer
Dimensioner
Fatning G13
Bredde 600 mm.
Dybde 28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.