Spectrum 3,8W LED pære
212 lm/W, A60, kultråd, klart glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 3,8W LED pære - 212 lm/W, A60, kultråd, klart glas, E27 Spectrum5y Udvid

Ny energieffektiv LED pære fra Spectrum - Klasse A

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 42,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

3,8W LED pære, der erstatter 60W: Spectrum LED-pæren er designet til at erstatte en traditionel 60W glødepære. Med et lavt energiforbrug på kun 3,8W kan du opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

230V tilslutning: LED-pæren tilsluttes nemt til en standard 230V strømforsyning, så du ikke behøver at bekymre dig om komplicerede installationer.

Lysstyrke på 806 lumens og bred spredning: Med en lysstyrke på 806 lumens og en bred spredningsvinkel på 300 grader sikrer Spectrum LED-pæren en jævn og effektiv fordeling af lys i rummet. Dette giver dig optimal belysning uden mørke områder.

Høj lyskvalitet med RA-værdi på 80-85: LED-pæren leverer enestående lyskvalitet med en høj farvegengivelsesindeks (RA) værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og naturtro måde. Uanset om du læser, arbejder eller slapper af, kan du nyde det naturlige lys, som Spectrum LED-pæren giver dig.

Lang levetid på op til 50.000 timer: Ved at bruge højkvalitets LED-pærer sammen med en pålidelig driver og effektiv køling kan du forvente en lang levetid på op til 50.000 timer. Dette sikrer, at du kan nyde godt af det naturlige lys i lang tid, og minimere vedligeholdelsesomkostningerne.

Kulør på lyset:

Vælg mllem 3 forskellige kulører, så du kan tilpasse lyset efter dine præferencer og behov:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør skaber det perfekte arbejdsmiljø ved at levere et lys uden blå eller gule toner. Dette betyder, at belyste emner fremstår naturlige.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Det anvendes sjældent i Skandinavien, men er populært til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekoration.

Dimensioner:

LED-pærens dimensioner er 106 mm i længden og har en diameter på 60 mm. Dette gør det nemt at finde en passende lampe til at installere pæren i.

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke806 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde106 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3.8W
Erstat60W
Spænding230V
EnergimærkeA (A-G)
Andet info
EnergimærkeA (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.