Spectrum 3,8W LED pære
212 lm/W, A60, kultråd, klart glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 3,8W LED pære - 212 lm/W, A60, kultråd, klart glas, E27 Spectrum5y Udvid

Ny energieffektiv LED pære fra Spectrum - Klasse A

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 42,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Med Spectrum 3,8W LED pære kan du erstatte en traditionel 60W pære og spare energi. Denne LED pære er nem at tilslutte til en 230V forsyning og har en imponerende lysstyrke på 806 lumens. Med en bred spredningsvinkel på 300 grader sikrer pæren en jævn fordeling af lyset.

En af kvaliteterne ved Spectrum 3,8W LED pæren er dens høje lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

En anden fordel ved at vælge denne LED pære er dens lange levetid. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører for lyset, alt efter hvilken atmosfære eller formål du ønsker:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det skaber en hyggelig stemning i rummet.

Neutral hvid (4000K): Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør belyste emner til at fremstå helt naturlige.

Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Mål:

Produktets dimensioner er 106 x Ø60 mm, hvilket gør det velegnet til brug i forskellige lysarmaturer.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 106 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 3.8W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke A (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.