Spectrum 4W LED Pære
A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 4W LED Pære - A60, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E27 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 18,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 4W LED Pære er en almindelig pære med en stor E27 fatning. Den kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation og brug. Med en lysstyrke på 340 lumens og en spredning på 300 grader sørger denne pære for en jævn og ensartet fordeling af lys i rummet.

Lyskvalitet og anvendelse

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, sikrer denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til almindelig belysning derhjemme eller til professionelle foto/video optagelser, vil du opleve et flicker free lys. Dette betyder, at lyset ikke flimrer og dermed er velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimrende lys.

Kulør på lyset

Denne Spectrum 4W LED Pære fås i en ekstra varm hvid kulør med en lysfarve på 1800K. Dette giver et ekstra hyggeligt og varmt lys, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Med sit tydelige varme skær skaber denne pære en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Dimensioner og beskyttelse

Denne Spectrum 4W LED Pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm, hvilket gør den ideel til brug i forskellige typer lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at den kun har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Derfor skal den kun bruges indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 340 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 107 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.