1W Farvet LED kronepære
Blå, matteret, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Blå, matteret, E27 Udvid

  • Blå
  • Ikke dæmpbar

DKK 10,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne blå, matterede kronepære er designet med en stor E27 fatning og er beregnet til at blive tilsluttet en 230V strømkilde. Pæren har en lysstyrke på 30 lumens og en bred spredning på 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

En af de mest afgørende egenskaber ved denne kronepære er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 garanterer den et naturligt lys, der kan fremvise alle farver på en flot og autentisk måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde behovene hos de fleste brugere.

Dimensioner:

Pærens mål er 70 mm i højden og har en diameter på 45 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere.

Vandbestandighed:

Denne LED kronepære har en IP20 vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs eller i tørre miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørBlå
DæmpbarNej
Lysstyrke30 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde70 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.