V-Tac 2W Farvet LED kronepære
Grøn, Kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W Farvet LED kronepære - Grøn, Kultråd, E27 v-tac Udvid

Producerer ikke farlig stråling og er derfor egnet til brug i stuen. V-Tac 2W Farvet LED kronepære er designet til at erstatte en 10W glødepære med en E27 stor fatning med en energibesparende løsning.

Denne kronepære er forsynet med 230V og har en lysstyrke på 60 lumens og en høj spredning på 300 grader.

Det sikrer en jævn fordeling af lyset.

Desuden har pæren en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den har også et kompakt design med dimensioner på 75 x Ø45 mm.

Den er ikke modstandsdygtig over for vand og har et IP20 rating.

Produktet producerer ikke farlig stråling og er derfor egnet til brug i stuen.

Læs mere..

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

DKK 28,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 2W Farvet LED kronepære, Grøn, Kultråd, E27

Denne V-Tac 2W farvede LED-kronepære i grøn er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en festlig atmosfære eller tilføje et strejf af farve til dit rum. Den har en E27 stor fatning, som gør det nemt at installere i eksisterende lamper. Med en effekt på kun 2W erstatter den en traditionel 10W pære og hjælper med at reducere energiforbruget og spare penge på din elregning.

Denne LED-kronepære er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde, hvilket gør det nemt at integrere den i din eksisterende belysningsinstallation. Med en lysstyrke på 60 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer den en jævn fordeling af lys i rummet. Dette er særligt vigtigt, når du ønsker at opnå en ensartet belysning uden mørke områder.

Med en høj lyskvalitet, målt med en RA-værdi på 80-85, sikrer denne LED-kronepære et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at dine omgivelser vil se levende og klare ud, uanset om du bruger pæren indendørs eller udendørs. Lyskvaliteten opfylder de flestes behov og er velegnet til forskellige formål.

Med dimensioner på 75 x Ø45 mm passer denne V-Tac LED-kronepære nemt ind i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Anvendelse af denne pære udendørs eller i våde omgivelser frarådes derfor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Grøn
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 75 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.