1W Farvet LED kronepære
Gul, matteret, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Gul, matteret, E27 Udvid

Farvetemperatur 4000K, kold hvid. Lav watt forbrug på 1 watt, der giver samme lys som en 5-7 watt glødepære.

En miljøvenlig og energibesparende LED kronepære, der giver et behageligt og naturligt lys med en farvetemperatur på 4000K og en høj spredning på 200 grader.

Pæren har en E27 stor fatning og en watt forbrug på kun 1 watt, men giver samme lys som en 5-7 watt glødepære.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Pærens dimensioner er 70 x Ø45 mm og har en IP20 klassifikation, der betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Læs mere..

  • Gul
  • Ikke dæmpbar

DKK 10,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W Farvet LED kronepære, Gul, matteret, E27

Denne 1W farvede LED kronepære er perfekt til at tilføje et unikt og hyggeligt lys til dit hjem eller kontor. Med sin store E27 fatning er den nem at installere i diverse lamper og armaturer. Produktet er designet til at forbindes til en standard 230V forsyning.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne kronepære er dens lysstyrke på 30 lumens og høje spredning på 200 grader. Dette betyder, at lyset fordeler sig jævnt og effektivt i rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den sikre en optimal belysning.

Det er også vigtigt at bemærke, at denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises på en naturlig og flot måde. Du vil opleve, at dine omgivelser ser ægte og smukke ud under dette lys. Uanset om du bruger pæren i hjemmet eller i et professionelt miljø, vil den opfylde behovene og skabe den ønskede atmosfære.

Med dimensionerne 70 x Ø45 mm er denne pære kompakt og passer perfekt til de fleste lamper. Den er også IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge denne pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Alt i alt er 1W farvet LED kronepæren et fantastisk valg, når det kommer til at skabe en behagelig og stemningsfuld belysning. Med dens unikke gul farve og matte finish vil den tilføje et stilfuldt og individuelt præg til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Gul
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 30 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 70 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.