Spectrum 4W LED pære
G45, kultråd, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 17,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Specifikationer:

Produktnavn: Spectrum 4W LED pære, G45, kultråd, E14

Data om produktet: 4W med E14 lille fatning.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 500 lumens

Spredning: 300 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset: Varm hvid (3000K) eller Neutral hvid (4000K)

Dimensioner: 78 x 45 mm

Detaljeret beskrivelse:

Denne Spectrum 4W LED pære er designet med fokus på både lyskvalitet, effektivitet og stil. Pæren har en E14 lille fatning, hvilket gør den nem at installere i diverse lamper og armaturer. Med en tilslutning til en standard 230V forsyning er det let at få den til at virke.

Pæren byder på en imponerende lysstyrke på 500 lumens, hvilket giver et klart og behageligt lys. Den høje spredning på 300 grader sikrer, at lyset fordeler sig jævnt i rummet og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor ved valg af lyskilder er lyskvaliteten, og denne Spectrum LED pære leverer en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset fremstiller farverne på en naturlig og flot måde. Uanset om du skal arbejde, læse eller slappe af, vil du opleve farver og detaljer på en ægte og levende måde.

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys bidrager til at skabe en behagelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver derimod et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, så alt belyses på en naturlig måde.

Med dimensionerne 78 x 45 mm er denne LED pære kompakt og kan nemt placeres i forskellige lamper. Pæren er også designet med kultråd, der tilføjer et klassisk og elegant udseende til enhver lampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 78 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.