LEDlife CUBIC 6W væglampe
Sort, firkantet, op/ned, justerbar, inde / ude, IP65, inkl. lyskilde

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife CUBIC 6W væglampe - Sort, firkantet, op/ned, justerbar, inde / ude, IP65, inkl. lyskilde ledlife Udvid

Denne sorte up/ned væglampe fra danske LEDlife, er designet med fokus på æstetik og kvalitet. Væglampen har justerbar spredning (10-120 grader) i både top og bund. Denne funktion er yderst populær fordi at det ofte højner bygningens udseende og giver et moderne og elegante udtryk. Lampen er vandtæt og kan derfor bruges både inde og ude.

  • Justerbar spredning
  • Moderne og elegante design
  • Kan bruges både inde og ude
  • Tilsluttes nemt til 230V med den medfølgende driver

LEDlife er et dansk brand, der er kendt for sin høje kvalitet og innovative belysningsløsninger. Med denne op/ned væglampe sikrer de at du kan skabe et smukt og funktionelt udendørsområde.Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 165,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne sorte op/ned LED-væglampe er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe en stilfuld og funktionel belysning både indendørs og udendørs. Med dens justerbare spredning og firkantede design er den en moderne og praktisk løsning til enhver rum. Lampen har en effekt på 6W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Med en lysstyrke på 450 lumens sikrer denne væglampe et klart og kraftigt lys. Den kan justeres i en spredning fra 10 til 120 grader, hvilket gør det muligt at kontrollere og tilpasse lyset efter behov. Lyskvaliteten er i høj grad fremhævet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt og ægte lys, der fremhæver alle farver på en flot måde. Denne lampe vil opfylde behovene hos de fleste brugere.

Væglampen fås i en varm hvid kulør (3000K), hvilket skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig og indbydende stemning i ethvert rum.

Med sine dimensioner på 100 x 100 x 100 mm passer denne lampe perfekt ind i ethvert design og interiør. Den er også egnet til udendørs brug takket være dens vandtætte egenskaber (IP54), hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn. Med den integrerede lyskilde medfølger alt, hvad du har brug for til at få denne lampe i brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 450 lumens
Spredning 10-120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 100 mm.
Bredde 100 mm.
Dybde 100 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.