V-Tac 7W LED sort væglampe
Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED sort væglampe - Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 270,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 7W LED sort væglampe fra V-Tac er et ideelt valg, når du ønsker et stilfuldt og praktisk lysudvalg til udendørs brug. Med sin kvadratiske form og holdbare design er denne lampe både funktionel og æstetisk tiltalende.

Data om produktet:

  • Effekt: 7W
  • Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 400 lumens
  • Spredning: 128 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Med en lysstyrke på 400 lumens og en spredning på 128 grader sikres en jævn og behagelig fordeling af lyset. Lyskvaliteten med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises naturligt og flot. Dette er tilstrækkeligt til at opfylde de fleste behov.

Kulør på lyset:

V-Tac 7W LED sort væglampe fås i varm hvid (3000K) kulør. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære og bidrager til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: 67 x 133 mm

IP65:

Denne væglampe er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Du kan trygt installere denne lampe uden bekymringer for vejrforholdene.

Inkluderet lyskilde:

Denne V-Tac væglampe leveres med en integreret lyskilde. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at købe en ekstra lyskilde separat.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke400 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde133 mm.
Bredde67 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.