V-Tac 7W LED sort væglampe
Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W LED sort væglampe - Firkantet, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 270,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Udendørs væglampe med sort design og høj kvalitet

Denne V-Tac 7W LED-væglampe er det perfekte valg, når du ønsker at oplyse dit udendørs område på en stilfuld og effektiv måde. Den har et firkantet design i en elegant sort farve, som passer til enhver moderne indretning. Med sin IP65-klassifikation er den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn.

Effektiv belysning med høj lysstyrke og bred spredning

Med en effekt på 7W leverer denne væglampe en imponerende lysstyrke på 400 lumens. Dette sikrer, at du får tilstrækkeligt lys til at oplyse dit udendørs rum på en behagelig måde. Den har også en bred spredningsvinkel på 128 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke områder. Dette gør den ideel til anvendelse som både belysning af indgangspartier, terrasser eller haver.

Naturlig og ægte farvegengivelse

Væglampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den er i stand til at vise alle farverne på en flot og ægte måde. Du vil opleve, at farverne i dit udendørs rum fremstår naturlige og levende under belysningen fra denne lampe. Dette gør den ideel til anvendelse i både private og kommercielle udendørsområder.

Varm hvid kulør til en hyggelig atmosfære

Denne væglampe er tilgængelig i en varm hvid kulør (3000K). Dette skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Den varme kulør hjælper med at skabe en hyggelig stemning og gør den velegnet til brug i områder, hvor der ønskes en afslappende atmosfære.

Let at installere og bruges med integreret lyskilde

Med dimensionerne på 67 x 133 mm er denne væglampe kompakt og nem at installere på væggen. Det er let at tilslutte den til en 230V-forsyning, så du kan nyde belysningen uden besvær. Den leveres også med en integreret lyskilde, hvilket gør det endnu mere praktisk og økonomisk for dig.

Den V-Tac 7W LED-væglampe er den ideelle løsning, når du ønsker at opgradere belysningen i dit udendørs rum. Med dens sort design, høje lysstyrke, bred spredning og høj lyskvalitet giver den dig en fantastisk belysningsoplevelse, der møder dine behov og skaber en hyggelig atmosfære.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 128 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 133 mm.
Bredde 67 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.