V-Tac 12W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sort væglampe - Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 374,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 12W LED sort væglampe, Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Denne V-Tac 12W LED væglampe er et praktisk og stilfuldt valg til udendørs belysning. Med dens sorte design passer den nemt ind i enhver udendørs indretning, og dens IP65-klassificering gør den ideel til at tåle vandstænk og regn.

Med en effekt på 12W er dette LED-lys energibesparende og miljøvenligt. Det tilsluttes let til en 230V forsyning og giver en lysstyrke på 650 lumens. Lysstyrken kombineret med en spredning på 128 grader sikrer en jævn fordeling af lys, der giver en behagelig belysning i hele området.

Et af de vigtigste aspekter ved denne væglampe er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører til denne LED-væglampe. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så alt, der belyses, fremstår helt naturligt.

Med en dimension på 100 x Ø169 mm passer denne væglampe nemt ind i ethvert udendørs rum. Den leveres med en integreret lyskilde, så du behøver ikke at bekymre dig om at finde en passende lyskilde separat.

Så hvis du leder efter en stilfuld, effektiv og holdbar udendørs væglampe, er denne V-Tac 12W LED sort væglampe det rette valg for dig. Dens IP65-klassificering gør den ideel til udendørs brug, og dens energibesparende LED-teknologi sikrer dig en miljøvenlig belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 650 lumens
Spredning 128 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 100 mm.
Diameter 169 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.