V-Tac 12W LED sort væglampe
Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED sort væglampe - Rund, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart sort væglampe.

Den er vandtæt, og kan bruges både ude og inde. 

 

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 374,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 12W LED sort væglampe er perfekt til udendørs brug. Lampen har en rund form og har en IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan tåle regn. Med en tilslutning til 230V forsyning er det nemt at installere og bruge.

Med en effekt på 12W producerer lampen en lysstyrke på 650 lumens. Desuden har den en høj spredning på 128 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lampen kan lyse et større område op, hvilket er ideelt til udendørs belysning.

En vigtig faktor ved lyskilder er lyskvaliteten, og denne væglampe leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet vil lampen passe til de flestes behov.

Der er mulighed for at vælge mellem to kulører for lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid lyskulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til at skabe hygge. Neutral hvid lyskulør giver et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, hvilket sikrer, at belyste emner ser naturlige ud.

Med dimensioner på 100 x Ø169 mm passer denne væglampe godt ind i de fleste udendørs omgivelser. Lampen er også let at installere, da den kommer med en integreret lyskilde.

Med dens IP65-klassifikation og holdbare design er denne V-Tac 12W LED sort væglampe et fremragende valg til udendørs belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke650 lumens
Spredning128 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde100 mm.
Diameter169 mm.
MaterialeABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP65


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.