V-Tac 5W LED hvid væglampe
Rund, roterbar, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED hvid væglampe - Rund, roterbar, IP20 indendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Super smart hvid væglampe i hvid alminium. 


Lampen er roterbar, hvilket betyder at man kan hive den hvide klap yderst på lampen op.
Dette gør at den giver et meget flot lys, hvor man selv betemmer hvordan lyset skal falde.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 368,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 5W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 560 lumens

Lysretning: 10-360 grader, roterbar

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Kulør på lyset: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K)

Dimensioner: 70 x 140 mm

IP-Klasse: IP20 - Indendørs brug, ikke modstandsdygtig over for vand

Lyskilde: Med integreret lyskilde

Denne V-Tac 5W LED væglampe er et praktisk og stilfuldt valg til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 5W er den energieffektiv og miljøvenlig, samtidig med at den giver tilstrækkelig lysstyrke til langt de flestes behov. Tilslutning af lampen er nem, da den tilsluttes til en almindelig 230V forsyning.

Lampen er designet med en roterbar funktion, der giver mulighed for at justere lysretningen fra 10 til 360 grader. Dette sikrer et kontrolleret lys, der kan tilpasses efter behov. Lyskvaliteten af lampen er høj, med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farverne flot og ægte, og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Varm hvid (3000K) giver en hyggelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning eller hyggestunder. Neutral hvid (4000K) er ideel til effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Denne væglampe har dimensioner på 70 x 140 mm, hvilket gør den velegnet til at blive monteret på væggen, hvor den kan lyse op og skabe en flot belysning i rummet. Lampen er IP20 klassificeret, hvilket betyder at den er egnet til indendørs brug og ikke er modstandsdygtig over for vand.

En ekstra fordel ved denne V-Tac væglampe er, at den kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe en ekstra lyskilde, da den allerede er inkluderet. Dette gør det nemt og bekvemt at installere lampen og komme i gang med at nyde den flotte belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 10-360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 140 mm.
Bredde 70 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 110-240V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.