V-Tac 11W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 168 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 284,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne LED strip fra V-Tac er ideel til at skabe en behagelig belysning i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 11W pr meter er den energieffektiv og samtidig yderst lysstærk med en lysstyrke på 1650 lumens pr meter. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset.

Det, der gør denne LED strip endnu mere attraktiv, er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver på en flot måde. Uanset om du bruger denne LED strip til almindelig belysning eller til at fremhæve specifikke emner, vil den give et tilfredsstillende resultat.

En anden fordel ved denne LED strip er dens evne til at blive dæmpet. Det betyder, at du kan justere lysniveauet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Lyskvaliteten og dæmpningsmuligheden gør denne LED strip velegnet til de flestes behov.

Specifikationer:

- Effekt: 11W/m

- Lysstyrke: 1650 lumens/m

- Spredning: 120 grader

- Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

- Dæmpbar: Ja

- Kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K), Kold hvid (6400K)

- Dimensioner: 10 mm

- IP20 (Ikke modstandsdygtig over for vand)

Denne LED strip passer perfekt til belysning af stuer, køkkener, kontorer eller andre rum, hvor du ønsker et jævnt og behageligt lys. Vælg mellem tre forskellige kulører for at opnå den ønskede atmosfære. Varm hvid er ideel til hyggelig stemning, neutral hvid er perfekt til arbejdsmiljøet, og kold hvid er velegnet til specielle anvendelser som malerkabiner eller akvarier.

Bemærk, at denne LED strip ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges i indendørs rum. Med dens høje kvalitet og fleksible anvendelse er denne V-Tac LED strip et godt valg til belysningsbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1650 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Spændingsinterval 24V
Energimærke D (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.