V-Tac 400W strømforsyning
24V DC, 16,6A, IP45 regntæt

V-Tac V-Tac

2896-0

New product

V-Tac 400W strømforsyning - 24V DC, 16,6A, IP45 regntæt v-tac Udvid

400 Watt LED strømforsyning.

Indgang: 230V.

Udgang: 24V.

Indbygget blæser.

Stabil udgangsspænding.

Sikret mod kortslutning og overbelastning.

Testet med 100% belastning.

CE, RoHS, EMC godkendt.

Læs mere..

DKK 382,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


V-Tac 400W strømforsyning, 24V DC, 16,6A, IP45 regntæt

Denne V-Tac 400W strømforsyning er designet til at levere strøm til LED belysningssystemer. Med en effekt på 400W kan den nemt håndtere belysning af større områder.

Strømforsyningen tilsluttes til en 230V forsyning og er i stand til at levere en udgangsspænding på 24V DC. Dette er den optimale spænding for LED-belysning, hvilket sikrer en pålidelig og effektiv drift.

Med dimensioner på 117 x 50 x 222 mm er strømforsyningen kompakt og kan nemt installeres i forskellige miljøer. Den er også IP45 kvalificeret, hvilket betyder at den er regntæt og kan modstå fugtig luft og vandstænk på fronten og siderne. Dette gør den ideel til udendørs brug eller i områder, hvor der er risiko for vandudsættelse.

Denne V-Tac strømforsyning har en strømstyrke på 16,6A og kan nemt levere den nødvendige strøm til LED-belysning. Den er pålidelig og sikrer en konstant og stabil forsyning, så dine lysarmaturer fungerer optimalt.

Uanset om du har brug for strømforsyning til LED-belysning i hjemmet, kontoret eller andre kommercielle eller industrielle områder, vil denne V-Tac 400W strømforsyning være et pålideligt valg. Med sin kompakte størrelse og regntætte design kan den nemt monteres og sikre optimal belysning uden bekymringer om fugt eller vandbeskadigelse.

Tag din belysning til et nyt niveau med den effektive og pålidelige V-Tac 400W strømforsyning, der er designet specielt til LED-belysning. Overlad ikke belysningsbehovene til tilfældighederne - vælg en pålidelig og kvalitetsstrømforsyning til dine LED-lysarmaturer.

Lyset
Dæmpbar Nej
Dimensioner
Højde 50 mm.
Bredde 117 mm.
Dybde 222 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 400W
Spænding 230V
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.