V-Tac 17W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 17W/m LED strip - 5m, 150lm/W, IP20, 24V, 238 LED pr. meter v-tac Udvid

Pris for 5 meter rulle.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 363,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne V-Tac 17W/m LED strip er et fantastisk valg til belysning af forskellige rum og områder. Med en effekt på 17 watt per meter kan du være sikker på at få en god belysning, der opfylder dine behov.

Stripen har en lysstyrke på 2550 lumen per meter, hvilket betyder, at den producerer en rigtig god mængde lys. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket giver en behagelig og ensartet belysning af rummet.

En anden vigtig faktor at bemærke er lyskvaliteten. Denne LED strip har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farverne på en flot og ægte måde. Du kan være sikker på, at belysningen vil gøre dine omgivelser ser godt ud uden at forvrænge farverne.

Det er også værd at bemærke, at denne LED strip er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem tre forskellige kulører til denne LED strip. Den varme hvide (3000K) kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning.

Den neutrale hvide (4000K) kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket gør emnerne ser naturlige ud under belysningen.

Den kolde hvide (6400K) kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men den er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner og vandmodstand

Denne LED strip har en bredde på 10 mm, hvilket gør den let at installere og montere på forskellige overflader.

Det er vigtigt at bemærke, at denne LED strip har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne stribe er bedst egnet til indendørs brug, hvor den ikke vil blive udsat for fugt eller vand.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 2550 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning LED Strip
Bredde 10 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 17W
Spændingsinterval 24V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.