Vandtæt LED modul
0,24W, IP68, 12V, Perfekt til indendørs og udendørs projekter

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt LED modul - 0,24W, IP68, 12V, Perfekt til indendørs og udendørs projekter Udvid

Prisen er for ét modul.

Kan bruges til skilte, i haven, loftet mm.

Kan bruges til at lave f.eks. stjernehimmel i loftet, eller placeres udenfor i al slags vejr da modulet er IP68.

Leveres op til 40 stk færdige med ledning imellem.

1 stk. 5050 SMD LED chips pr. modul.
0,24W vandtæt LED modul.
40 moduler har et samlet forbrug på 9,6W.

Leveres med 6 cm ledning imellem lyskilderne.

Læs mere..

  • Varm
  • Kold

DKK 7,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og holdbart LED modul til indendørs og udendørs projekter

Dette vandtætte LED modul er det perfekte valg til både indendørs og udendørs projekter, der kræver en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning. Med en effekt på 0,24W leverer dette modul et imponerende lys på 20 lumens. Det er nemt at tilslutte til en 12V forsyning, hvilket gør det meget fleksibelt og let at bruge.

Med en høj spredning på 120 grader kan dette LED modul sikre en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til forskellige projekter. Uanset om det er til at oplyse en gangsti, et skilt eller en have, vil dette modul levere en klar og lysende effekt.

Vælg den ønskede kulør

Dette LED modul tilbyder muligheden for at vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og kold hvid (6000K). Hvis du ønsker en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber hygge og velvære, er den varme hvide kulør et perfekt valg. Det varme lys giver rummet en indbydende og afslappende stemning.

Den kolde hvide kulør er ideel til mere specielle brugsscenarier såsom malerkabiner, akvarier eller speciel dekoration. Det koldhvide lys har en tydelig blålig nuance, der kan tilføje et moderne og futuristisk udtryk.

Holdbart og vandtæt design

Dette LED modul er konstrueret til at modstå fugt og vand, takket være dets IP68-klassificering. Det kan under vand i op til 1 meters dybde uden problemer. Dets kompakte dimensioner på 22 x Ø12 mm gør det let at installere og passe ind i forskellige projekter uden at det optager for meget plads.

Uanset om det er til udendørs belysning, belysning af haven eller indendørs dekorative projekter, vil dette vandtætte LED modul give dig en pålidelig og imponerende lysoplevelse.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 20 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 75
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 22 mm.
Diameter 12 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 0.24W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.