Vandtæt LED modul
1,5W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt LED modul - 1,5W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk transformer

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.
3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.
1,5W vandtæt LED modul.
8 cm ledning mellem modulerne.
20 moduler har et samlet forbrug på 30W.

Læs mere..

  • Varm
  • Kold

DKK 9,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette vandtætte LED modul med en effekt på 1,5W er ideelt til brug i skilte og specialløsninger, hvor man har behov for et pålideligt og energieffektivt lyskilde. Med et lavt strømforbrug og en lysstyrke på 120-150 lumens samt en høj spredning på 120 grader, sikrer dette modul en jævn fordeling af lys, der er perfekt til at belyse forskellige områder.

LED modulet tilsluttes nemt til en 12V strømforsyning, hvilket gør det let at integrere i eksisterende systemer eller installationer. Med dimensionerne 87 x 10 x 15 mm er det kompakt og nemt at montere på forskellige overflader.

Den IP67 klassifikation gør modulet vandtæt og velegnet til udendørs brug, men det kan ikke tåle at ligge under vand i længere tid. Dette sikrer produktets holdbarhed og pålidelighed under forskellige vejrforhold.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Kold hvid (6000K). Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære med sit varme lys, der bidrager til en hyggelig stemning. På den anden side giver kold hvid et koldt lys med blåligt skær, hvilket kan være ideelt til specielle dekorationer eller rum, der kræver et anderledes lys.

Dette LED modul er alsidigt og kan anvendes i forskellige sammenhænge, hvor pålideligt og energieffektivt lys er vigtigt. Med dets kompakte størrelse, vandtætte egenskaber og valgmulighed mellem kulører, er det en praktisk løsning til forskellige belysningsbehov.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 120-150 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 10 mm.
Bredde 87 mm.
Dybde 15 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke F (A-G)
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.