Vandtæt LED modul
1W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger

V-Tac V-Tac

New product

Vandtæt LED modul - 1W, IP67, 12V, Perfekt til skilte og specialløsninger Udvid

Prisen er for ét modul.

Husk at tilkøbe transformator.

Leveres op til 20 stk færdige med ledning imellem.

3 stk. 2835 SMD LED chips pr. modul.


Læs mere..

  • Kold

DKK 7,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Vandtæt LED modul, 1W, IP67, Perfekt til skilte og special løsninger

Dette vandtætte LED modul er ideelt til brug i skilte og special løsninger, hvor det er vigtigt med en pålidelig og holdbar lyskilde. Med en effekt på 1W og tilslutning til en 12V forsyning, er dette LED modul nemt at installere og bruge.

Lysstyrken på 100 lumens sikrer en kraftig og tydelig belysning, som er perfekt til skilte og andre visuelle formål. Den høje spredning på 120 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset, så det kan ses fra flere vinkler.

Et af de særlige træk ved dette LED modul er dets evne til at blive dæmpet. Dette gør det muligt at justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte atmosfære.

LED modulet fås i den populære kold hvide nuance, som har en farvetemperatur på 6000K. Det kolde hvide lys giver en distinkt og klar belysning med en tydelig blålig undertone. Dette er ikke en farve, der ofte bruges i Skandinavien, men den er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative belysningseffekter.

Med dimensionerne 53 x 4,6 x 12 mm er dette LED modul kompakt og nemt at placere i forskellige miljøer. Den vandtætte funktion med IP67-certificering gør det velegnet til udendørs brug, da det kan modstå vejrforhold som regn og sne. Det skal dog bemærkes, at det ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 100 lumens
Spredning 120 grader
Dimensioner
Højde 4,6 mm.
Bredde 53 mm.
Dybde 12 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 12V
Spændingsinterval 12V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.