Spectrum LED 1W
G45, E14, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Lyskilden har en gennemsnitlig levetid på 15.000 timer, hvilket svarer til mere end 12 års brug. Spectrum LED 1W er en lille, men kraftfuld lyskilde, der er designet til at give et ægte og behageligt lys med en høj spredning på 270 grader.

Lyskilden har en nominel effekt på 1 watt, og er udstyret med en E14 lille fatning.

Lyset er forsynes med 230V, og har en lysstyrke på 90 lumens.

Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys, der viser alle farver med klarhed.

Der er tre kulører at vælge imellem: Varm hvid, Neutral hvid og Kold hvid, som alle giver forskellige stemninger.

Lyskilden har en gennemsnitlig levetid på 15.000 timer, hvilket svarer til mere end 12 års brug.

Den har en IP20 klassifikation, og er derfor ikke modstandsdygtig over for vand.

Den har en dimension på 82 x 45 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 12,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum LED 1W, G45, E14, 230V

Produktet Spectrum LED 1W er en energieffektiv lyskilde med en E14 lille fatning. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning og giver en lysstyrke på 90 lumens. Med en lysspredning på 270 grader sikrer denne lyskilde en jævn fordeling af lyset i rummet.

Med en høj lyskvalitet, der måles ved en RA værdi på 80-85, sikrer Spectrum LED 1W et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Kulør på lyset

Produktet tilbyder forskellige kulører at vælge imellem. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære og er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller soveværelset. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og belyste emner fremstår naturlige. Kold hvid (6000K) giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og denne kulør anvendes sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner og modstandsdygtighed

Produktet har dimensionerne 82 x 45 mm og er IP20, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at bruge produktet indendørs eller i omgivelser uden direkte eksponering for vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 90 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 82 mm.
Dybde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.