Spectrum 6W LED pære
C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 6W LED pære - C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14 Spectrum Udvid

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Vigtige data:

- Produkt navn: Spectrum 6W LED pære, C35, kultråd, ekstra varm hvid, 1800K, E14 - Tilsluttes til 230V forsyning - Lysstyrke på 540 lumens - Spredning på 300 grader - Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - Kulør på lyset: Ekstra varm (1800K) med tydeligt varmt skær - Dimensioner: 98 x Ø35 mm - IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand

Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 6W LED pære er en kerte pære med en E14 lille fatning. Den er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 540 lumens. Med en spredning på 300 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, der nemt dækker et større område.En af de særlige kendetegn ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til hyggebelysning i stuen eller til arbejdet på kontoret, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at imødekomme langt de flestes behov.En anden vigtig egenskab ved denne Spectrum LED pære er dens flicker free teknologi, der giver flimmer fri lys. Dette er ideelt til både dyr og personer, der er følsomme over for flicker. Det er også en god funktion at have, hvis du bruger pæren i forbindelse med foto- eller videooptagelser, da det sikrer en stabil og ensartet belysning.Det ekstra varme hvide lys, med en kulør på 1800K, tilføjer en særlig hygge og varme til rummet. Pæren har et udtryk i stil med gammeldags glødetrådspærer, der giver et nostalgisk og charmerende touch til enhver indretning.Med sine dimensioner på 98 x Ø35 mm passer denne Spectrum 6W LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær opmærksom på, at den kun er IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør bruges indendørs.Så hvis du leder efter en energibesparende LED pære med en høj lyskvalitet og et varmt hyggeligt lys, er denne Spectrum 6W LED pære det perfekte valg for dig.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke540 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde98 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.