Spectrum 5W LED pære
C35, kultråd, rav farvet glas, ekstra varm, E14

Spectrum Spectrum

6150-0

New product

DKK 43,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


5W LED pære til E14 fatning med Spectrum, C35, kultråd og rav farvet glas

Denne Spectrum 5W LED pære er designet til at passe til en E14 fatning og er ideel til at skabe en hyggelig og æstetisk atmosfære i dit hjem. Pæren leverer et ekstra varmt lys, som skaber en indbydende stemning i ethvert rum.

Pæren kan tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere den i din eksisterende lampe eller armatur. Med dens 5W effektforbrug, er den energieffektiv og medvirker til at reducere din elforbrug.

Med en lysstyrke på 500 lumens og en bred spredning på 300 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en god belysning i hele rummet uden skygger eller mørke områder.

En vigtig egenskab ved denne pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde. Du vil kunne nyde den fulde farveintensitet i dit hjem, da lyset fra pæren gengiver farverne på en tro og præcis måde.

Med sine dimensioner på 99 x 37 mm passer pæren perfekt til de fleste lamper og armaturer. Det kompakte design gør det nemt at skifte til LED belysning uden at skulle ændre på dit eksisterende lysopsætning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 99 mm.
Dybde 37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.