1W LED kronepære
G45, kultråd, klart glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Den 1W LED kronepære, G45, kultråd er en stilfuld og energieffektiv lyskilde til dit hjem. Pæren har en E14 lille fatning, der gør den nem at montere i forskellige lamper. Med dens 230V forsyning er den kompatibel med de fleste elektriske installationer.

Med en lysstyrke på 100 lumens og en høj spredning på 270 grader, er denne pære i stand til at levere et jævnt og klart lys. Uanset hvor du placerer den, vil lyset blive fordelt på en effektiv måde og skabe en behagelig belysning i rummet. Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder at den viser farverne på en naturlig og ægte måde.

Du kan vælge denne kronepære i varm hvid farvetone (2700K), hvilket skaber en hyggelig og afstressende atmosfære. Den varme kulør af lyset er perfekt til stemningsfulde rum, hvor du ønsker at skabe en behagelig og afslappende stemning. Uanset om du bruger pæren til at belyse spisebordet eller i en væglampe, vil det varme lys skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Pærens dimensioner er 79 mm i længden og 45 mm i diameter. Dens kompakte størrelse gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Med dens stilfulde design og klare glas vil denne LED kronepære også være et æstetisk indslag i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør2700K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde79 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.