Nordlux Pære GU10 4W 230LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

9424-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Tilslutningsmuligheder og lyskvalitet

Nordlux Pære GU10 4W 230LM 2700K er en energieffektiv lyskilde, der er ideel til brug i hjemmet eller kontoret. Pæren er designet til at blive tilsluttet en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og bruge.

Denne pære har en effekt på 4W, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Samtidig giver den nok lys med en lysstyrke på 230 lumen, hvilket er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Høj lyskvalitet med naturligt lys

En af de vigtigste funktioner ved Nordlux Pære GU10 4W 230LM 2700K er dens høje lyskvalitet. Pæren har en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at du kan nyde dine omgivelser i deres fulde farvepragt.

Med en farvetemperatur på 2700K udsender pæren et varmt hvidt lys, der skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Dette gør den ideel til brug i stuer, soveværelser eller andre opholdsrum.

Holdbar og økonomisk

Ikke kun er Nordlux Pære GU10 4W 230LM 2700K en fantastisk lyskilde, den er også holdbar og økonomisk. Pæren har en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket betyder dig ikke behøver at skifte den ud så ofte.

Desuden er LED-teknologien i pæren energieffektiv, hvilket betyder at den bruger mindre strøm end traditionelle lyskilder. Dette kan hjælpe dig med at spare penge på din elregning og samtidig mindske dit klimaaftryk.

Konklusion

Nordlux Pære GU10 4W 230LM 2700K er et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv lyskilde med høj lyskvalitet. Pæren tilsluttes let til en standard 230V forsyning, og dens høje RA-værdi sikrer et flot og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Med en forventet levetid på op til 15.000 timer og energibesparende LED-teknologi er denne pære både holdbar og økonomisk.

Lyset
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".