Nordlux Pære GU10 6,2W 450LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

9427-0

New product

DKK 52,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Pære GU10 6,2W 450LM 2700K dæmpbar, Klar er en kvalitetspære, der er ideel til belysning i hjemmet. Med en effekt på 5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i eksisterende lamper og armaturer.

Pæren har en lysstyrke på 450 lumens, hvilket giver tilstrækkelig belysning til de fleste rum og behov. Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten høj, og det sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Du får et naturligt lys, der ikke forvrænger farverne i rummet.

En af de store fordele ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Om det er et behageligt og dæmpet lys til en hyggelig aften derhjemme eller en mere intens belysning til at arbejde eller læse ved, kan du regulere det med denne pære.

Den Nordlux Pære GU10 6,2W 450LM 2700K dæmpbar, Klar er en pålidelig og holdbar pære, der vil give dig mange timers belysning af høj kvalitet. Den er velegnet til brug i stuer, køkkener, soveværelser og andre rum, hvor god belysning er vigtig. Med dens klare udseende passer den godt ind i forskellige lamper og interiørstile.

Samlet set er Nordlux Pære GU10 6,2W 450LM 2700K dæmpbar, Klar et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv, holdbar pære med høj kvalitet lys og mulighed for at dæmpe. Lad dit hjem blive oplyst med stil og effektivitet med denne fantastiske pære.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 450 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".