Nordlux Pære GU10 4,8W 345LM 2700K 3-pak, Klar

Nordlux Nordlux

9423-0

New product

3 stk i pakken.


Flere detaljer

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produkt beskrivelse

Tilslut den Nordlux Pære GU10 4,8W 345LM 2700K 3-pak til din 230V forsyning for at opnå et behageligt og naturligt lys i dit hjem. Med en lysstyrke på 345 lumens er denne pære ideel til de flestes behov, da den giver tilstrækkelig belysning i rummet.

Denne pære er kendt for sin høje lyskvalitet, hvilket skyldes dens RA værdi på 80-85. RA værdien - også kendt som farvegengivelsesindekset - er et mål for hvor rigtigt lyskilden gengiver farverne. Med en høj RA værdi sikrer denne pære et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.

Med Nordlux Pære GU10 4,8W 345LM 2700K 3-pak vil du opleve et behageligt og klart lys i dit hjem. Denne lyskilde er velegnet til brug i både stuer, køkkener, soveværelser og badeværelser, hvor den kan skabe en hyggelig atmosfære og godt arbejdslys.

Med en klar glasdesign giver denne pære et stilfuldt look, der passer til enhver indretningsstil. Den kan let skiftes ud med andre GU10 pærer og har en lang levetid, hvilket gør den til et holdbart valg.

Kort sagt, Nordlux Pære GU10 4,8W 345LM 2700K 3-pak er det perfekte valg, hvis du ønsker et behageligt og naturligt lys med en høj lyskvalitet. Det er en pålidelig og stilfuld lyskilde, der passer til enhver indretning.

Lyset
Lysstyrke345 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".