Nordlux Pære GU10 5W 345LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

9426-0

New product

DKK 36,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Nordlux Pære GU10 5W 345LM 2700K dæmpbar, Klar er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der kan bruges til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 5W og tilslutning til 230V forsyning er denne pære nem at installere og bruge.

Lysegenskaber

Med en lysstyrke på 345 lumens og en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, sikrer Nordlux Pære GU10 et naturligt og ægte lys, der får farverne til at fremstå flot og levende. Denne lyskvalitet opfylder de fleste behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Dæmpbarhed

En særlig funktion ved denne pære er dens dæmpbarhed, hvilket gør det muligt at justere lysniveauet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Med muligheden for at dæmpe lyset kan du skabe både afslappende og energisk belysning.

Nordlux Pære GU10 5W 345LM 2700K dæmpbar er ideel til brug i stuer, køkkener, soveværelser, gangarealer og andre områder, hvor behovet for både kvalitetsbelysning og dæmpningsfunktion er relevant.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke345 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".