Nordlux Pære GU10 5,3W 450LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

9425-0

New product

DKK 36,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux pære GU10 5,3W 450LM 4000K er en effektiv lyskilde, der tilsluttes direkte til en 230V strømkilde. Med et forbrug på kun 5,3 watt er den en energibesparende løsning, der samtidig leverer en imponerende lysstyrke på 450 lumen.

Det, der virkelig adskiller denne pære fra konkurrenterne, er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 er den i stand til at producere et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot og levende. Dette gør den velegnet til en bred vifte af behov og rum.

Med en farvetemperatur på 4000K producerer pæren en neutral hvidt lys. Dette giver en behagelig og klar belysning, der er velegnet til mange forskellige omgivelser som f.eks. kontorer, butikker eller hjem.

Denne pære har også den fordel, at den er let at installere og bruge. Den skal blot skrues i en GU10 fatning, og den er klar til brug uden brug af yderligere transformatorer eller relæer. Dette gør den ideel til både professionelle og private anvendelser.

Med en forventet levetid på op til 15.000 timer kan du også være sikker på, at denne pære vil vare i lang tid og give dig mange timers pålideligt lys. Dette gør den ikke kun energibesparende, men også økonomisk rentabel, da den reducerer behovet for hyppige udskiftninger.

Uanset om du har brug for belysning til arbejdsområder eller kunstværker, vil Nordlux pære GU10 5,3W 450LM 4000K imødekomme dine behov med sin høje lyskvalitet og pålidelighed. Med dens klarhed, energieffektivitet og nem installation er den det ideelle valg til at opgradere dit lysmiljø.

Lyset
Lysstyrke 450 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".