3 stk. Nordlux 3.7W LED spot
230V, GU10

Nordlux Nordlux

5008-0

New product

3 stk. Nordlux 3.7W LED spot - 230V, GU10 Udvid

Pakke med 3 stk. LED GU10 spots fra Danske Nordlux, på kun 3.7W.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


3 stk. Nordlux 3.7W LED spot, 230V, GU10

Dette produkt er en pakke med 3 stk. LED spotlights fra Nordlux. Hver spotlight har en effekt på 3.7W og bruger en GU10 fatning. Disse spotlights er ideelle til belysning i hjemmet eller på kontoret.

Spotlightsne har en lysstyrke på 230 lumens, hvilket sikrer et klart og skarpt lys. De har desuden en fokuseret lysstråle på 36 grader, hvilket giver en kontrolleret belysning i det ønskede område.

En vigtig faktor at tage i betragtning ved valg af lyskilder er lyskvaliteten. Disse spotlights har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at de viser farver på en flot og ægte måde, og sikrer et naturligt lys i rummet. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov for belysning.

Spotlightsnes dimensioner er 5.5 x Ø5 mm, hvilket gør dem kompakte og lette at installere i diverse lamper eller spotsystemer.

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 230 lumens
Spredning 36 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 5.5 mm.
Diameter 5 mm.
Materiale ABS Plastik
Effekt & spænding
Forbrug 3.7W
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".