V-Tac 6W LED kertepære
Kultråd, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED kertepære - Kultråd, E14 v-tac Udvid

LED kertepære med filament LED.

Ligner en traditionel kertepære og de lange filament LED sikrer et jævnt og behageligt lys.

En rigtig god pære til lampen i stuen.

Flere detaljer

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

6W LED Kertepære med E14 lille fatning - erstatter 45W

Tilsluttes til 230V forsyning

Denne V-Tac LED kertepære er designet til at erstatte en almindelig 45W pære, men bruger kun 6W, hvilket giver en betydelig energibesparelse. Den passer til E14 fatninger og kan nemt tilsluttes til 230V strømforsyning.

Lysstyrke og spredning:

Pæren har en lysstyrke på 600 lumens og en bred spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den velegnet til forskellige belysningsbehov i boligen eller på kontoret.

Lyskvalitet og farvegengivelse:

Pæren har en høj lyskvalitet med en Ra-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare skabe en hyggelig atmosfære, vil farverne fremstå klare og naturtro.

Lang levetid og driftssikkerhed:

V-Tac bruger LED af højeste kvalitet i deres produkter. Dette sikrer en lang og sikker driftslevetid på op til 30.000 timer. Selv efter mange timers brug vil pæren kun have minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Denne V-Tac LED kertepære fås i varm hvid (2700K). Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Dette er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Dimensioner og vandmodstandighed:

Pærens dimensioner er 100 x Ø35 mm. Den har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig overfor vand. Det anbefales derfor at bruge pæren indendørs eller i tørre omgivelser.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat45W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.