V-Tac 4W LED pære
T20, Kultråd, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED pære - T20, Kultråd, E14 v-tac Udvid

LED pære med filament LED.

En rigtig god pære til lampen i stuen.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 30,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4W LED kertepære, T20, Kultråd, E14 er det perfekte valg, hvis du søger en energieffektiv og holdbar lyskilde til dit hjem. Denne kertepære har en E14 fatning, der gør den nem at montere i eksisterende lamper og armaturer.

Med en effekt på 4W og tilslutning til en 230V forsyning, er denne LED-pære både energieffektiv og økonomisk. Den har en imponerende lysstyrke på 400 lumens, hvilket gør den velegnet til både belysning af mindre rum og som dekorationsbelysning.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne LED-pære er dens høje spredning på 300 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skygger og mørke områder. Uanset hvor den placeres, vil den V-Tac 4W LED kertepære give et ensartet og behageligt lys.

Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, kan du være sikker på, at dette produkt leverer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er ideelt, når du ønsker at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i dit hjem. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne V-Tac kertepære er tilgængelig i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 3000K. Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Med en dimension på 135 x Ø20 mm passer denne LED-pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor kun bør anvendes indendørs og i tørre omgivelser.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 400 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 135 mm.
Diameter 20 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.