V-Tac 4,5W LED pære
Samsung LED chip, P45, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED pære - Samsung LED chip, P45, E14 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 4,5W LED pære er ideel til belysning hjemme eller på kontoret. Den har en E14 lille fatning og erstatter en traditionel 40W pære, hvilket sparer dig for energi og penge på din elregning.

Pæren kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning og har en lysstyrke på 470 lumens. Spredningen er retningsbestemt med en vinkel på 180 grader, hvilket sikrer en behagelig belysning i rummet.

Det særlige ved denne LED pære er den høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer et naturligt lys i rummet.

Derudover er pæren udstyret med en Samsung LED chip, og du får 5 års producentgaranti. Dette sikrer en lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan du forvente en lang levetid for hele produktet.

For at tilpasse belysningen til dine behov kan du vælge imellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning. Neutral hvid er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke har blå eller gule toner og belyste emner fremstår helt naturlige.

Denne V-Tac LED pære har dimensionerne 81 x Ø45 mm og har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er egnet til indendørs brug og kan bruges i forskellige rum som stue, køkken, soveværelse eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatForm: P45.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 81 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.