V-Tac 4,5W LED pære
Samsung LED chip, P45, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4,5W LED pære - Samsung LED chip, P45, E14 samsung Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 19,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

4,5W LED Krone pære med E14 lille fatning - der erstatter 40W. Denne V-Tac LED pære er designet til at erstatte traditionelle 40W pærer med en effekt på kun 4,5W. Den har en E14 lille fatning, som sikrer nem og hurtig installation i eksisterende lamper og armaturer.

Tilsluttes til 230V forsyning. Pæren er designet til at blive tilsluttet en standard 230V strømforsyning, hvilket gør det muligt at bruge den i de fleste boliger og kommercielle rum.

Lysstyrke på 470 lumens og en retningsbestemt spredning på 180 grader. Med en lysstyrke på 470 lumens er denne LED pære i stand til at skabe et klart og behageligt lys i rummet. Den har en retningsbestemt spredning på 180 grader, hvilket giver optimal belysning i hele området.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti. Denne LED pære er udstyret med en Samsung LED chip, som sikrer høj kvalitet og pålidelig ydeevne. Der medfølger også en 5 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at produktet er af god kvalitet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid (3000K): Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 81 x Ø45 mm. Denne LED pære har dimensioner på 81 x Ø45 mm, hvilket sikrer en nem pasform i de fleste lamper og armaturer.

IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand. Bemærk venligst, at denne LED pære ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør ikke bruges udendørs eller i fugtige omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificatForm: P45.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 81 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 4,5W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.