1W LED kronepære
G45, kultråd, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

Pæren er en 1W LED kronepære med E14 lille fatning.

Den er forsynet med 230V og har en lysstyrke på 90 lumens, der sikrer en jævn fordeling af lyset over et 270 graders spredningsområde.

Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som giver et naturligt lys, der præcist gengiver alle farver.

Den er fremstillet i en varm hvid farve, der giver en afstressende og behagelig atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning.

Målene på pæren er 79 x Ø45 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 21,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W LED kronepære, også kendt som G45 pære, er en ideel løsning til at opgradere dit belysningssystem. Pæren er designet med et smukt kultrådsmønster og matteret glas, der giver et æstetisk udseende og blødt lys.

Denne pære har en E14 lille fatning, hvilket betyder, at den nemt kan tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en bred spredning på 270 grader, sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet.

Dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte. Du vil kunne nyde et naturligt lys, der opfylder de fleste behov. Uanset om du bruger pæren til at fremhæve detaljer i dit hjem eller til generel belysning, vil du opleve en behagelig atmosfære.

Pæren kommer i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en hyggelig og afstressende stemning, der kan bidrage til en behagelig atmosfære i dit hjem. Dimensionerne på pæren er 79 mm i længden og 45 mm i diameter, hvilket gør den velegnet til forskellige armaturer og lamper.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 90 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 79 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.