4W LED kertepære
C35, kultråd, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 4W LED kertepære er en ideel lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en E14 lille fatning kan den let tilsluttes til en 230V strømkilde og give dig en lysstyrke på op til 320 lumens. Den høje spredning på 270 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Pærens lyskvalitet er af høj standard med en RA værdi på 80-85, hvilket resulterer i et naturligt lys, der viser alle farver korrekt og ægte. Uanset om du bruger lyset til hyggelig belysning derhjemme eller til effektivt arbejde på kontoret, vil denne kertepære opfylde dine behov.

Kulør på lyset:

Du kan vælge mellem to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid belysning skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvorimod neutral hvid belysning skaber det perfekte arbejdsmiljø uden farvestik i lyset.

Denne LED kertepære har dimensionerne 100 x Ø35 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer i hjemmet eller på kontoret. Med sit matte glas og kultråd design passer den smukt ind i enhver indretningsstil.

Uanset om du har brug for ekstra belysning i stuen, soveværelset, køkkenet eller på kontoret, vil denne LED kertepære give dig det ønskede lys med en høj kvalitet og lang levetid. Gør rummet mere indbydende og behageligt med denne energieffektive og stilfulde lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 320 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 100 mm.
Diameter 35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.