Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4,6W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid

Nordlux Nordlux

11006-0

New product

DKK 46,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4,6W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid

Tilsluttes til 230V forsyning

Produktet Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4,6W 470LM 2700K dæmpbar, Hvid er en moderne og effektiv lyskilde, der kan tilsluttes direkte til en 230V strømkilde. Dette gør installationen enkel og bekvem.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredning på 360 grader opnår denne pære en jævn og bred belysning. Dette betyder, at lyset vil blive fordelt jævnt i rummet og give en behagelig og godt oplyst atmosfære.

En vigtig faktor at overveje ved valg af en pære er lyskvaliteten. Med en RA værdi på 80-85 opnår Nordlux filament pæren en høj kvalitet af lys, der viser alle farverne på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at belysningen er naturlig og behagelig for øjet. Denne lyskvalitet er egnet til de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Desuden har denne pære evnen til at blive dæmpet. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Uanset om du har behov for et behageligt baggrundlys eller en intens belysning til arbejde eller hobby, kan du nemt tilpasse belysningen med denne dæmpbare pære.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".