Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 7W 806LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

10995-0

New product

DKK 62,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 7W 806LM 4000K, Klar

Denne Nordlux pære er en fantastisk løsning, når du har brug for belysning med høj kvalitet og en energieffektiv pære. Med en effekt på 7W leverer den tilstrækkeligt med lys til at oplyse et rum uden at belaste din pengepung.

Du kan nemt tilslutte denne pære til en 230V strømkilde, hvilket gør det nemt at montere og bruge. Det betyder også, at det kan fungere problemfrit med din eksisterende belysning.

Eftersom lysstyrken er på 806 lumens og spredningen er bred med hele 360 grader, kan du være sikker på en jævn fordeling af lyset. Dette bidrager til en behagelig og veloplyst atmosfære i rummet.

Med en RA-værdi på 80-85 er lyskvaliteten også ekstraordinær. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser farverne i deres sande nuancer. Uanset om du har brug for belysning til arbejdsområder, stueområder eller endda restaurantbelysning, er denne pære perfekt til at opfylde de flestes behov.

Den klare finish af pæren giver dig også mulighed for at nyde det elegante og stilfulde design. Det vil med sikkerhed passe ind i ethvert rum og komplementere din eksisterende indretning eller belysning.

Samlet set er Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 7W 806LM 4000K, Klar et fremragende valg til både privat og kommerciel belysning. Den leverer ikke kun et behageligt og naturligt lys, men er også energieffektiv og nem at installere og bruge.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".