Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,6W 1055LM 2700K dæmpbar, Hvid

Nordlux Nordlux

11000-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Tilslutning til 230V forsyning

Denne Nordlux pære er nem at installere, da den blot skal tilsluttes til en almindelig 230V forsyning. Dette gør det let at udskifte dine gamle pærer med denne moderne og energieffektive pære.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på imponerende 1055 lumens er denne pære i stand til at lyse op i rummet med et kraftigt og klart lys. Denne høje lysstyrke sikrer, at rummet bliver godt oplyst og giver en behagelig atmosfære.

Pæren har desuden en høj spredning på 360 grader, hvilket betyder, at den udsender lys i alle retninger. Dette resulterer i en jævn fordeling af lyset og sikrer, at rummet bliver ensartet oplyst uden mørke områder.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne pære en høj lyskvalitet. Det betyder, at den reproducerer farver på en flot og ægte måde, hvilket skaber en naturlig belysning. Farverne vises præcist og detaljeret, hvilket er afgørende for at skabe en behagelig atmosfære i rummet.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer, at du får den ønskede belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Denne Nordlux pære er ikke kun energieffektiv, men den leverer også en imponerende lysstyrke og en høj lyskvalitet. Med dens lette installation og evne til at oplyse rummet jævnt, er denne pære det perfekte valg til at opgradere dit lys i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lyset
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".