Nordlux Pære E27 SMD A60 9,4W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11017-0

New product

DKK 36,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 806 lumens

Spredning: 240 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Denne Nordlux Pære er en E27 SMD A60 pære med en effekt på 9,4W og en lysstyrke på 806 lumens. Pæren er designet til at blive tilsluttet til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i almindelige lamper og armaturer.

Pæren har en høj spredning på 240 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til rum, der kræver en bred belysning, som f.eks. stuer eller spisestuer. Den høje lysstyrke gør det også muligt at bruge denne pære som hovedlys i mindre rum eller som supplement til eksisterende belysning i større rum.

Lyskvaliteten på denne pære er også bemærkelsesværdig. Med en RA værdi på 80-85 opnås en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at du kan nyde naturligt lys i dit rum og se farverne i deres sande nuancer. Pærens lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov og giver en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Med Nordlux Pære E27 SMD A60 får du en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der er velegnet til en bred vifte af belysningsbehov. Denne pære er ikke kun praktisk, men den tilføjer også et stilfuldt og moderne touch til dit rum med sit hvide design. Så hvis du vil have god belysning og samtidig spare energi, er denne pære et godt valg.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".