Nordlux Pære E27 SMD A60 9,4W 806LM 4000K 3-Kit, Hvid

Nordlux Nordlux

11018-0

New product

DKK 83,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Beskrivelse af Nordlux Pære E27 SMD A60 9,4W 806LM 4000K 3-Kit, Hvid

Denne Nordlux Pære E27 SMD A60 9,4W 806LM 4000K 3-Kit er en fantastisk løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Den er designet til at give dig optimal lysstyrke og lyskvalitet, samtidig med at den sparer energi.

Pæren har en lysstyrke på 806 lumens, hvilket betyder, at den producerer en kraftig og klar belysning. Med en høj spredning på 240 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket eliminerer mørke pletter og skygger.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger en pære, er lyskvaliteten. Denne Nordlux pære har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at du vil opleve en mere præcis og behagelig belysning i dit hjem eller kontor.

Med en farvetemperatur på 4000K producerer denne pære en kølig hvidt lys, der er ideelt til opgavelys eller generel belysning i rummet. Det er en alsidig temperatur, der passer til de fleste behov.

Denne pære er desuden en del af et 3-kit, hvilket betyder, at du får hele tre pærer med en enkelt bestilling. Dette er praktisk, hvis du har brug for belysning i flere rum eller ønsker at have reservepærer til rådighed.

Uanset om du har brug for belysning til hjemmet eller kontoret, er denne Nordlux Pære E27 SMD A60 9,4W 806LM 4000K 3-Kit et pålideligt og energieffektivt valg. Du vil kunne nyde godt af den høje lysstyrke, jævne fordeling af lys og den fremragende lyskvalitet.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".