Nordlux Pære E27 AVRA STRIPES SMOKE, Røgfarve

Nordlux Nordlux

10987-0

New product

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Effekt: 2W

Nordlux Pære E27 Avra Stripes Smoke, Røgfarve er en energieffektiv pære, der kan tilsluttes til en 230V strømforsyning. Med sin lave effektforbrug på kun 2W er den et miljøvenligt og økonomisk valg til dit hjem eller kontor. Pæren har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i alle retninger. Dette er ideelt til rum, hvor du ønsker en god belysning uden skygge eller mørke områder.

En anden vigtig faktor ved Nordlux Pære E27 Avra Stripes Smoke er dens høje lyskvalitet, som er målt med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset, som pæren udsender, er naturligt og viser alle farver på en flot og autentisk måde. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller kontor, hvor farver kan vises korrekt og ægte. Lyskvaliteten er helt sikkert tilstrækkelig til de fleste behov, uanset om det er til almindeligt belysning eller til at fremhæve specifikke områder eller objekter i rummet.

Denne Nordlux pære har en stilsikker røgfarve, som giver et moderne og sofistikeret udseende. Det er perfekt til dem, der ønsker en lidt anderledes æstetik og ønsker at tilføje et strejf af elegance til deres rum. Med sin E27 fatning er pæren nem at montere i eksisterende lamper eller armaturer, så du nemt kan opgradere dit lys uden besvær.

Kort sagt, Nordlux Pære E27 Avra Stripes Smoke er et pålideligt og stilfuldt valg, når det kommer til belysning. Med sin lave effekt, jævn spredning af lys og høje lyskvalitet er det et oplagt valg til enhver indretning. Uanset om du har brug for generel belysning eller ønsker at fremhæve bestemte områder eller objekter, vil denne pære opfylde dine behov og tilføje en elegant touch til dit rum.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".