Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 2,5W 250LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10990-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 2,5W 250LM 2700K, Klar

Denne Nordlux pære er designet med en E27 fatning, hvilket gør den nem at tilslutte til alle standard 230V strømkilder. Med en effekt på kun 2.5W er den energibesparende og miljøvenlig.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn og bred fordeling af lys i rummet. Det betyder, at du kan forvente en god og behagelig belysning, uanset hvor du placerer pæren.

En vigtig faktor at bemærke ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at farverne vises naturligt og flot. Du kan forvente at se alle farverne i et korrekt lys, da denne pære er designet til at efterligne sollys så nøjagtigt som muligt.

Denne pære opfylder langt de fleste behov med sin høje lyskvalitet og behagelige spredning af lys. Den er velegnet til brug i stuen, køkkenet, soveværelset og mange andre rum i hjemmet eller på kontoret. Med sin klare finish passer den også godt ind i æstetisk design.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".