Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W 250LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

11003-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Produktet er en Nordlux pære med E27 fatning og filament design. Den har en effekt på 2,5W og tilsluttes til en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Pæren har en lysstyrke på 250 lumens og en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at lyset spreder sig i alle retninger og skaber en bred belysning i rummet.

Lyskvalitet

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. RA-værdien angiver farvegengivelsen og jo højere værdi, desto bedre vises farverne. Med en værdi på 80-85 sikrer pæren et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne Nordlux pære med E27 fatning og filament design er en energieffektiv løsning, da den kun bruger 2,5W. Den kan tilsluttes direkte til den gængse 230V forsyning og er derfor nem at installere og bruge. Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på 360 grader er pæren ideel til at skabe en jævn og bred belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer desuden en flot og ægte visning af alle farver. Uanset om det er i hjemmet, kontoret eller en anden indendørs rum, vil denne Nordlux pære opfylde de flestes behov for belysning.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".