Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,6W 1055LM 2700K dæmpbar, Klar

Nordlux Nordlux

10999-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Tilslut Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,6W 1055LM 2700K dæmpbar til din 230V forsyning og nyd det imponerende lys, den skaber. Med en lysstyrke på 1055 lumens og en imponerende spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer den, vil den skabe et behageligt og naturligt lys.

Med en høj lyskvalitet, der måles ved RA-værdien på 80-85, leverer denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at den er egnet til de fleste behov og kan bruges i en bred vifte af applikationer.

Denne Nordlux pære er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at styre lysstyrken og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en hyggelig og intim belysning eller brug for ekstra lys til aktiviteter, kan denne pære tilpasses efter dine behov.

Nordlux pæren har en standard E27 sokkel, som gør det nemt at installere den i de fleste lamper og armaturer. Med en effekt på kun 8,6W er den desuden energieffektiv og vil hjælpe med at reducere dine energiomkostninger.

Denne pære er designet med en klar glaskugle, der giver den et moderne og stilfuldt udseende. Uanset om du bruger den i din stue, spisestue, soveværelse eller kontor, vil den tilføje et strejf af elegance og belysning til dit rum.

Så hvis du leder efter en pålidelig og energieffektiv pære med høj lyskvalitet, så er Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,6W 1055LM 2700K dæmpbar det ideelle valg. Det er en pålidelig og alsidig pære, der vil opfylde langt de flestes behov.

Lyset
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".