Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4W 470LM 4000K, Klar

Nordlux Nordlux

11008-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Energibesparende og stilfuld belysning med Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 4W 470LM 4000K, Klar

Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 er en smart og moderne pære designet til at give dig den perfekte belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads. Pæren er ideel til brug i små lamper eller som en dekorativ belysning.

Vigtige fakta om Nordlux Pære E27 FILAMENT G45

  • Energieffektivitet: 4W.
  • Tilslutning: 230V forsyning.
  • Lysstyrke: 470 lumens.
  • Spredning: 360 grader.
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85.

Denne pære er utroligt energibesparende, idet den kun bruger 4 watt strøm. Trods den lave effekt, er pæren i stand til at give en betydelig mængde lys med dens 470 lumens. Dette gør den til et fornuftigt valg for dem, der ønsker at spare på deres energiregning uden at gå på kompromis med belysningen.

Den høje spredning af lys på 360 grader sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet. Dette betyder, at du ikke vil opleve nogen mørke områder eller skygger. Uanset hvor du placerer pæren, vil den give dig en smuk og jævn belysning.

Med en høj lyskvalitet, som måles ved RA-værdien på 80-85, vil denne pære vise farverne i deres sande og naturlige form. Du vil kunne nyde en autentisk belysning, der gør det nemt at se og genkende farver. Uanset om du bruger pæren i stuen, køkkenet eller kontoret, vil du altid opnå en tilfredsstillende belysning.

Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 er med sin klare udseende en stilfuld tilføjelse til ethvert interiør. Uanset om du har en moderne eller klassisk stil, vil denne pære harmonere perfekt med din indretning. Du kan bruge den i små lamper som et iøjnefaldende element eller kombinere flere pærer i forskellige lamper for at skabe en smuk belysning.

Samlet set er Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 en pålidelig og holdbar pære, der opfylder de fleste menneskers behov for belysning. Med dens energieffektive design, høje lysstyrke og jævne spredning af lys, kan du skabe en behagelig og æstetisk belysning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".