Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 8,2W 1055LM 4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

10998-0

New product

DKK 46,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux pære, E27 FILAMENT A60, er en kraftfuld lyskilde, som tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på imponerende 1055 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne pære har en høj lyskvalitet, med en RA (Farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til arbejdsbelysning eller som stemningsbelysning, vil du opnå en behagelig atmosfære med den helt rigtige farvegengivelse.

Nordlux pæren har en lysfarve på 4000K, hvilket giver et køligt og klart hvidt lys. Denne lysfarve er velegnet til aktiviteter, hvor det er vigtigt med god lysmængde og optimal farvegengivelse. Den er ideel til områder som køkkener eller kontorer, hvor man har brug for et skarpt, neutralt lys.

Installationen af denne pære er enkel og bekvem, da den blot skal tilsluttes til en standard 230V forsyning. Pæren har en E27 fatning, som er den mest almindelige fatningstype. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitet med dine lysarmaturer.

Med Nordlux pære E27 FILAMENT A60 kan du forvente en lang levetid og energibesparelse. Pæren har en effekt på kun 8,2W, hvilket gør den meget energieffektiv og miljøvenlig. Du kan derfor nyde godt af et fantastisk lys i længere tid, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug.

Uanset om du har brug for at udskifte eksisterende pærer eller ønsker at opgradere belysningen i dit rum, vil Nordlux pære E27 FILAMENT A60 være et fremragende valg. Med dens høj lysstyrke, jævne lysspredning og gode farvegengivelse kan du skabe den helt rigtige atmosfære i dit hjem eller arbejdsområde.

Lyset
Lysstyrke 1055 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".