Nordlux Pære E27 SMD A60 14W 1521LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11012-0

New product

DKK 62,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux pære er en E27 SMD A60 14W 1521LM 2700K pære i farven hvid. Med en effekt på 14W er denne pære i stand til at belyse dit rum på en energieffektiv måde. Den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Pæren har en lysstyrke på 1521 lumens, hvilket betyder, at den udsender et klart og kraftfuldt lys, der er perfekt til at oplyse større områder i dit hjem eller kontor. Med en spredning på 200 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset, hvilket betyder, at den lyser op i hele rummet og undgår mørke områder.

Lyskvaliteten på denne pære er i top med en RA (farvegengivelsesindex) værdi på 80-85. Dette betyder, at farverne i dit rum vil se flotte og ægte ud under lyset fra denne pære. Du kan forvente et naturligt lys, der viser alle farver på en korrekt og behagelig måde. Denne lyskvalitet er egnet til de flestes behov og vil skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Denne Nordlux pære er det perfekte valg, når du har brug for en energibesparende og kraftfuld lyskilde. Den kan let installeres i eksisterende fatninger og vil give dig mange timers pålidelig belysning. Vælg denne pære, og oplev den fantastiske effekt og kvalitet af Nordlux-produkter.

Lyset
Lysstyrke 1521 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 14W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".