Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11004-0

New product

DKK 31,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W 250LM 2700K, Hvid

Denne pære er perfekt til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Med en effekt på 2,5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og er derfor klar til brug med det samme.

Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Uanset hvor den er placeret, vil den sprede lys i alle retninger og skabe en dejlig atmosfære. Med sin høje lyskvalitet, der måles med en RA værdi på 80-85, viser den alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at dine omgivelser vil se naturlige ud under lyset fra denne pære.

Denne pære opfylder langt de flestes behov for lyskvalitet og belysning. Den er velegnet til både hjemmebrug og kommercielle formål, hvor man ønsker en blød og behagelig belysning. Med dens hvide farve og filamentdesign tilføjer den også et stilfuldt og moderne udtryk til rummet.

Med Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 2,5W kan du nyde en effektiv, miljøvenlig og stilfuld belysning i dit hjem. Denne pære vil skabe den rigtige stemning og lyskvalitet, uanset om den bruges i stuen, soveværelset, køkkenet eller andre rum.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".